Leveringsvoorwaarden
Buurtzout
Strooizout per m2
sneeuw info voor kidsWinterverwachting 2017 - 2018
Verkoop Zoutkisten
 

Zoutkist service

Een sneeuwvrije omgeving begint bij uw eigen deur!!  buurtzout voor een hele wijk

We zien steeds meer dat gemeenten alleen strooien op de hoofdwegen cq de busroute en worden in woonwijken en hofjes niet meer gestrooid.
Maar ook u wilt toch een begaanbare en sneeuwvrije straat?
Daar hebben wij de oplossing voor.Voor een gering bedrag per maand per huishouden plaatsen wij een buurtwinterpakket. Dit pakket is zeer geschikt voor buurtvereingingen, winkeliersverenigingen en andere complexen waarveel mensen er gebruik van kunnen maken.Dit pakket geldt natuurlijk niet alleen maar voor een woonwijk maar is ook toepasbaar bij een bedrijfverzamelgebouw of een industrieterrein

Dit pakket bestaat uit een professionele strooizoutkist van 300 kg of 2 zoutkisten van 150 kg, 300 kg strooizout in de zoutkist,een zoutstrooier, een zoutschep en 2 sneeuwschuivers.
Mocht er zoveel sneeuw vallen of gladde situaties ontstaan en u heeft aan de 300 kg strooizout niet genoeg geen nood wij bezorgen binnen enkele dagen weer een nieuwe vulling.

Het buurtwinterpakket wordt op een door u te bepalen tijdstip bij u afgeleverd en geplaatst op een centrale plaats zodat iedereen er makkelijk bij kan om samen de straat begaanbaar en sneeuwvrij te houden.

Na de winter halen we alles weer bij u op en maken het schoon. U heeft hiergeen omkijken meer na.

Hieronder treft u een rekenvoorbeeld:

Uw heeft 20 deelnemers die aan het buurtwinterpakket mee doen.
Het winterservicepakket kost € 475,-- incl BTW
Dan betaald u € 1,98 per deelnemer per maand om uw straat sneeuwvrij te houden (dit wordt 1x per kwartaal gefactureerd)

Heeft u interesse in ons buurtwinterpakket neem dan kontakt met ons op via een e mail met uw adresgegevens en wij sturen u een inschrijfformulier.