Leveringsvoorwaarden
Buurtzout
Strooizout per m2
sneeuw info voor kidsWinterverwachting 2017 - 2018
Verkoop Zoutkisten
 

Uw terrein winterproof?

 

Regel nu uw gladheidbestrijding en voorkomt een uitglijder!!! Wat de winter ons weer brengt  kunnen we nooit voorspellen  Maar denkt u pas aan strooizout op het moment dat de eerste vlokjes uit de lucht vallen?
"voorkomen is beter dan genezen". is wel een belangrijk punt in dat opzicht

Per jaar belanden duizenden mensen in het ziekenhuis met botbreuken of ander letsel. Erger nog,U kunt daarvoor aansprakelijk gesteld worden. 
Omdat we weten dat u als ondernemer al genoeg te doen hebt, bieden wij u een kant en klare oplossing in de vorm van strooikisten.

Wie zijn wij?
Zoutkistverhuur Nederland is een onderdeel van Hoveniersbedrijf Speyer uit Rhenen. Al jaren het vertrouwde adres voor tuinaanleg en onderhoud. In alle seizoenen staan wij voor u klaar! In 2009 heeft Eimert Speyer daarvoor Zoutkistverhuur Nederland opgericht. Naast hoveniers zijn wij aldus  gespecialiseerd in het verhuren van zoutkisten met strooizout. Uiiteraard geven wij ook advies hoe u het beste de gladheid kan bestrijden.

Wij zien een trend ontstaan dat bewoners gezamenlijk een zoutbak huren. Dit is een van de mogelijkheden die wij bieden in de vorm van buurtzout voordelig en effectief zout voor de HELE buurt. voor een gering bedrag per gezin U bent dan verzekerd van strooizout om uw wijk of buurt sneeuwvrij te houden.

Bij de eerste sneeuwvlokjes of gladheid hoort u al de kreten 'waar is het strooizout' Vaak is er al snel een te kort maar bij ons zult u dat niet horen, wij hebben altijd voldoende strooizout op voorraad zodat u niet zonder hoeft te zitten. Verder bezorgen we de zoutkisten en andere wintermaterialen gratis aan huis in Maastricht ,Arnhem , Amsterdam , Utrecht , Apeldoorn of waar dan ook woont .


Neem contact op met Zoutkistverhuur Nederland voor de aanschaf of verhuur van een zoutkist met strooizout

 

 

"Onze zoutkist helpt u veilig de winter door"

De voordelen van Zoutkistverhuur Nederland:

Speciaal voor: